Bezzerwizzer quiz tv2

Quiz med: Har du bedre styr på valget end Ask Rostrup og …

Quiz med: Har du bedre styr på valget end Ask Rostrup og Besserwisserne? – TV 2

7. okt. 2022 — De politiske eksperter i Besserwisserne deltager også i quizzen. Du kan se udsendelsen hver fredag i valgkampen kl. 18.20 på TV 2 NEWS og på TV …

Vær med i sæsonens store Besserwisser-valquiz. Svar på 20 spørgsmål om udfaldet af folketingsvalget og se om du kan slå de politiske analytikere.

Besserwisserne – TV 2

Quiz med: Sejrer “den langhårede” Besserwisser-analyse igen i 2022? · Quiz med: Er du en skarpere Besserwisser end Hans og Hans? · Kan du slå Hans Engell, Søs …

Lasse Sjørslev inviterer indenfor i NEWS’ politiske fredagsbar, hvor ugens politiske Kloge-Åger går i nærkamp og stiller hinanden til regnskab for deres analyser af dansk politik.

Quiz med: Er du skarpere end Besserwisserne fra TV 2 NEWS?

Quiz med: Er du skarpere end Besserwisserne fra TV 2 NEWS? – TV 2

21. aug. 2020 — Så er sæsonens Überbesserwisser-quiz klar. Har du lige så meget politisk analysekraft som Hans Engell og de andre Besserwissere?

Så er sæsonens Überbesserwisser-quiz klar. Har du lige så meget politisk analysekraft som Hans Engell og de andre Besserwissere?

Quiz med: Sejrer “den langhårede” Besserwisser-analyse …

Quiz med: Sejrer “den langhårede” Besserwisser-analyse igen i 2022? – TV 2

14. jan. 2022 — Quiz med: Sejrer “den langhårede” Besserwisser-analyse igen i 2022? · Spændende 2022 · 80-årig slog Besserwisserne · Mest sete på tv2.dk · TV 2 …

Overvejer Mette Frederiksen en ministerrokade? Kan der skabes flertal for en ny sundhedsreform? Og hvad med Inger Støjbergs politiske fremtid?

Quiz med: Er du en skarpere Besserwisser end Hans og Hans?

Quiz med: Er du en skarpere Besserwisser end Hans og Hans? – TV 2

20. aug. 2021 — Så er vi klar med den store Besserwisser-quiz igen. Quiz med og se om du er en skarpere politisk analytiker end Hans Engell og Hans Redder.

Så er vi klar med den store Besserwisser-quiz igen. Quiz med og se om du er en skarpere politisk analytiker end Hans Engell og Hans Redder.

Besserwisserne – TV 2 PLAY

‘Besserwisserne’ er den politiske fredagsbar på NEWS, hvor vært Ask Rostrup hver uge inviterer landets politiske analytikere og klogeåger til et…

Quiz med og mod Besserwisserne – de er slet ikke så svære …

Quiz med og mod Besserwisserne – de er slet ikke så svære at slå – TV 2

16. aug. 2019 — Ja, det er selvfølgelig årets politiske besserwisser-quiz, der nu er klar. TV2 NEWS’ populære politiske fredagsbar ‘Besserwisserne’ blæser …

Nu er den her. Efterårets store politiske besserwisserquiz, hvor du kan quizze i politisk spådomskunst mod alle politiske kloge-åger.

Kan du slå Hans Engell, Søs Serup og Troels Mylenberg …

Kan du slå Hans Engell, Søs Serup og Troels Mylenberg? Quiz med her – TV 2

8. jan. 2021 — Du kan forsøge at måle dig med Besserwisserne. Og er du den dygtigste af alle quiz-deltagere kan du vinde et års-abonnement på TV 2 PLAY. God …

2021 bliver igen et interessant år i dansk politik. Har du lige så meget analyse-kraft som Hans Engell og de andre Besserwissere?

Quiz med: Er du skarpere på politik end Engell, Mylenberg og …

Quiz med: Er du skarpere på politik end Engell, Mylenberg og Serup? – TV 2

10. jan. 2020 — Så er den her igen – sæsonens Besserwisser-quiz, hvor du kan forsøge … Mylenberg er regerende Überbesserwisser Foto: Martin Harbo / TV 2.

Så er den her igen – sæsonens Besserwisser-quiz, hvor du kan forsøge at måle dig med de kendte politiske kommentatorer fra Besserwisserne på NEWS.

TV 2-ekspert baskede over 1.200 seere i stor politisk … – Altinget

Besserwisserne: TV 2-ekspert baskede over 1.200 seere i stor politisk quizAltinget – Alt om politik: altinget.dk

Besserwisserne: TV 2-ekspert baskede over 1.200 seere i stor politisk quiz. Del. Del. Del. Print. Gem. TV 2 Politik. Besserwisserne.

Keywords: bezzerwizzer quiz tv2