Dele krydsord

DELE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 90 løsningsforslag for ordet DELE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til DELE.

DELE – Krydsord

Svar ✓ for DELE i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil. Blandt svarene du finder er den bedste afhugge med 7 …

Svar ✅ for DELE i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil

Synonymer – gratis krydsord i mange sværhedsgrader

Synonymer for dele med 8 bogstaver: DIVIDERE. Tilføj manglende ord. Vi er fast besluttet på at udbrede danske / skandinaviske krydsord til så store dele af …

DELE – Krydsord, Kryds og tværs Løsninger

Løsningen på dette puslespil er 7 bogstaver og starter med bogstavet A. KRYDSORD BOG. Her er det rigtige svar på dele krydsord, hvis du har brug for …

Alle synonymer og løsninger til dele – Krydsordsløsninger

Hjerneforsker: Derfor er det sundt at løse krydsord

Krydsord: Derfor er det sundt for dig i følge hjerneforskeren – ALT.dk

8. apr. 2022 — Læs med og bliv klogere på, hvad krydsord gør for hjernen. … og det er vigtigt, da vedvarende stress slider på vigtige dele af hjernen.

Læs med og bliv klogere på, hvad krydsord gør for hjernen. Få gode tip til, hvordan du holder din hjerne i topform – hele livet.

krydsord — sproget.dk

-et, krydsord, -ene, i sms. krydsords-, fx krydsordsløser … og se den officielle ordlyd for de enkelte dele af retskrivningsreglerne.

Hvad er oversættelsen af “krydsord” i engelsk? – Bab.la

Dele af Engelsk-Dansk ordbogen er baseret på Ergane og Wiktionary. Tak! Copyright © IDM 2023, unless otherwise noted. Alle rettigheder forbeholdes.

Indsend krydsord | Fagbladet 3F

Indsend din løsning på krydsordet i Fagbladet 3F.

Synonym for Dele – Synonymbog.com

Synonym for Dele

Beskrivelse og synonymer for ordet Dele. … Se nedenfor hvad dele betyder og hvordan det bruges på dansk. … dele anvendes sjældent i krydsord.

Beskrivelse og synonymer for ordet Dele

Krydsord lærer os, hvordan hjernen fungerer – Videnskab.dk

Krydsord lærer os, hvordan hjernen fungerer

21. dec. 2013 — »Det, der er fascinerende ved en kryds og tværs, er, at den involverer mange dele af hjernens arbejde, som vi normalt studerer stykvis og opdelt …

Irritationen og glæden ved at løse en kryds og tværs kan give os stor viden om hjernen. Krydsord kan i år fejre 100 års jubilæum.

Keywords: dele krydsord