Lars høgh instagram

LARS HØGH (@lhogh) • Instagram photos and videos

165 Followers, 367 Following, 32 Posts – See Instagram photos and videos from LARS HØGH (@lhogh)

Lars Høgh var altid med os. I november var han … – Instagram

Herrelandsholdet on Instagram: “Lars Høgh var altid med os. I november var han med i omklædningsrummet efter kampen mod Færøerne i Parken. Det var så godt at se ham ❤️🤍Æret være Lars Høghs minde.📸 @fodboldbillederdk”

53.6k Likes, 409 Comments – Herrelandsholdet (@herrelandsholdet) on Instagram: “Lars Høgh var altid med os. I november var han med i omklædningsrummet efter …

54K Likes, 409 Comments – Herrelandsholdet (@herrelandsholdet) on Instagram: “Lars Høgh var altid med os. I november var han med i omklædningsrummet efter kampen mod Færøerne i Parken. Det var så godt at se ham ❤️🤍Æret være Lars Høghs minde.📸 @fodboldbillederdk”

Mads Mikkelsen Official on Instagram: “Jeg hylder Lars Høgh …

Mads Mikkelsen Official on Instagram: “Jeg hylder Lars Høgh for alle de fantastiske oplevelser han gav os med sit enestående talent igennem en strålende karriere. Og jeg hylder ham for at være et enestående generøst menneske de gange jeg mødte ham. Generøs som få. Må du smile ned på alle dem du savner og elsker, og være tålmodig, vidende at I vil mødes igen. Så er der Høgh dag i himlen🙏🙏”

47.3k Likes, 282 Comments – Mads Mikkelsen Official (@theofficialmads) on Instagram: “Jeg hylder Lars Høgh for alle de fantastiske oplevelser han gav os med …

49K Likes, 280 Comments – Mads Mikkelsen Official (@theofficialmads) on Instagram: “Jeg hylder Lars Høgh for alle de fantastiske oplevelser han gav os med sit enestående talent igennem en strålende karriere. Og jeg hylder ham for at være et enestående generøst menneske de gange jeg mødte ham. Generøs som få. Må du smile ned på alle dem du savner og elsker, og være tålmodig, vidende at I vil mødes igen. Så er der Høgh dag i himlen🙏🙏”

Herrelandsholdet on Instagram: “Lars Høgh er gået bort. Vi …

Herrelandsholdet on Instagram: “Lars Høgh er gået bort.Vi har mistet en stor personlighed, en kær kollega, en god ven og mest af alt et helt fantastisk menneske. Alle tanker til Lars’ familie i denne svære tid.Æret være Lars Høghs minde 🤍❤️”

64.4k Likes, 1463 Comments – Herrelandsholdet (@herrelandsholdet) on Instagram: “Lars Høgh er gået bort. Vi har mistet en stor personlighed, en kær kollega, …

64K Likes, 1,461 Comments – Herrelandsholdet (@herrelandsholdet) on Instagram: “Lars Høgh er gået bort.Vi har mistet en stor personlighed, en kær kollega, en god ven og mest af alt et helt fantastisk menneske. Alle tanker til Lars’ familie i denne svære tid.Æret være Lars Høghs minde 🤍❤️”

Jeg kan huske den første gang Lars Høgh skulle være med i …

Mads Steffensen on Instagram: “Jeg kan huske den første gang Lars Høgh skulle være med i Mads & Monopolet. Jeg var stolt, og han er ubetinget en af mine bedste signings. Jeg bliver sjældent starstruck over nogen, men det gjorde jeg denne gang, for det her var jo Høgh’en. Næste billede dokumenterer det, sådan ser starstruck ud. Og sådan er det bare med personlige helte. Da han skulle komme var coronaen nogle måneder gammel. Der var afstandskrav, og jeg vidste jo, at han var syg, så da jeg gik ned for at hente ham ved taxa’en tænkte jeg, hvordan skal jeg egentlig hilse. Et vink, knytnævnbump eller….Det blev nemt. – Jeg har glædet mig helt vildt, sagde han som det første og bredte armene ud til et kram. Garnet blafrede i vinden og han smilte over hele hovedet. Og så var alt på plads og vi havde fundet hinanden.Og han smilte også bredt, og måske overbærende, da jeg stillede mit håbløse åbningsspørgsmål i radioen, som lød noget i retning af: “Velkommen Lars, allerførst…hvorfor fanden så du ikke den tilbagelægning fra Jesper Olsen i ’86?”. Og så nød han ellers at diskutere emner, som ikke handlede om fodbold men om mennesker. Og han nød at være sammen i studiet med nogle, han ikke havde mødt før. Interesseret, nysgerrig, vidende, skarp og sjov, selvfølgelig cool og bare godt selskab. Det var han altid.For ikke så længe siden svingede jeg forbi sommerhuset for at drikke en kop kaffe med ham, inden jeg skulle videre til et job et andet sted på Fyn. Vi fik snakket derudad, og da vi tog afsked, stak han mig en køre-cola i hånden og sagde på syngende fynsk: – Du forlader nu det fe’este sted på Fyn, så du skal da lige have noget at styrke dig på.Kæreste Lars sikke et aftryk du satte hos alle du mødte på din vej, og du vil blive husket af et helt land. Hvor vil jeg dog savne dig – vores grin og gode snakke, som har betydet en masse. Og så sender jeg alle tanker og krammere til hele den familie, som du altid talte om. ❤️❤️❤️”

20.7k Likes, 291 Comments – Mads Steffensen (@madsstef) on Instagram: “Jeg kan huske den første gang Lars Høgh skulle være med i Mads & Monopolet.

21K Likes, 291 Comments – Mads Steffensen (@madsstef) on Instagram: “Jeg kan huske den første gang Lars Høgh skulle være med i Mads & Monopolet. Jeg var stolt, og han er ubetinget en af mine bedste signings. Jeg bliver sjældent starstruck over nogen, men det gjorde jeg denne gang, for det her var jo Høgh’en. Næste billede dokumenterer det, sådan ser starstruck ud. Og sådan er det bare med personlige helte. Da han skulle komme var coronaen nogle måneder gammel. Der var afstandskrav, og jeg vidste jo, at han var syg, så da jeg gik ned for at hente ham ved taxa’en tænkte jeg, hvordan skal jeg egentlig hilse. Et vink, knytnævnbump eller….Det blev nemt. – Jeg har glædet mig helt vildt, sagde han som det første og bredte armene ud til et kram. Garnet blafrede i vinden og han smilte over hele hovedet. Og så var alt på plads og vi havde fundet hinanden.Og han smilte også bredt, og måske overbærende, da jeg stillede mit håbløse åbningsspørgsmål i radioen, som lød noget i retning af: “Velkommen Lars, allerførst…hvorfor fanden så du ikke den tilbagelægning fra Jesper Olsen i ’86?”. Og så nød han ellers at diskutere emner, som ikke handlede om fodbold men om mennesker. Og han nød at være sammen i studiet med nogle, han ikke havde mødt før. Interesseret, nysgerrig, vidende, skarp og sjov, selvfølgelig cool og bare godt selskab. Det var han altid.For ikke så længe siden svingede jeg forbi sommerhuset for at drikke en kop kaffe med ham, inden jeg skulle videre til et job et andet sted på Fyn. Vi fik snakket derudad, og da vi tog afsked, stak han mig en køre-cola i hånden og sagde på syngende fynsk: – Du forlader nu det fe’este sted på Fyn, så du skal da lige have noget at styrke dig på.Kæreste Lars sikke et aftryk du satte hos alle du mødte på din vej, og du vil blive husket af et helt land. Hvor vil jeg dog savne dig – vores grin og gode snakke, som har betydet en masse. Og så sender jeg alle tanker og krammere til hele den familie, som du altid talte om. ❤️❤️❤️”

Kasper Schmeichel on Instagram: “Lars Høgh. Det er så …

Kasper Schmeichel på Instagram: “Lars Høgh.Det er så uvirkeligt at skulle skrive det her. Selvom jeg jo dybest inde har vidst at denne dag ville komme. Det er svært at skulle prøve at opsummere i et Instagram post, hvad jeg føler lige nu og hvad Lars var for mig som menneske. Det virker bare ikke som om det er nok. Lars var min målmandstræner, min mentor, min coach i livet, min inspiration og ikke mindst min ven. Et af de mennesker jeg har kendt længst, som jeg har været aller tættest på og har delt så utrolig mange fantastiske timer sammen med, igennem stort set hele mit liv. Jeg er så dybt taknemmelig over at have kendt ham. Et fuldstændig unikt menneske. Jeg har aldrig mødt nogen som Lars. Lars var altid ved min side til at støtte og hjælpe mig. Han har en kæmpestor andel i min karriere og mit liv. Tanken om han ikke kommer til at stå ved siden af mig i landsholdstrøjen er næsten ikke til at bære. Hans evne til at se det positive, vende svære situationer og se glæden i dem er så inspirerende. Den livsglæde og taknemmelighed han udstrålede hver eneste dag er noget vi alle kunne lære af.Jeg tror ikke, at der er mange som helt forstår, hvor stor en andel Lars har i det danske landsholds succes. Han symboliserede, hvad det vil sige at være en del af det danske fodboldlandshold. Et ikon for dansk fodbold. Han var ikke kun målmandstræner. Det kan men se på baggrund af alle de beskeder fra spillere, der er blevet skrevet. Han havde plads til alle, kunne rumme alle og havde et personligt forhold til alle. Han tog sig tid til at lytte og investere i relationerne. Han var det skindende lys som vi alle helt automatisk blev tiltrukket til. Lars var ganske enkelt et rigtig godt menneske som jeg kommer til at savne helt vildt meget. Til Tine, tusind tak for de fantastiske stunder vi havde sammen på Great Nothern og senere hjemme hos jer og de ferie jeg fik lov til at komme med på som barn.Jeg håber vi kan fortsætte med det. Til Jonas og Josefine, ingen ord kan hjælpe eller gøre situationen bedre lige nu, det ved jeg. Men I ved, at jeg elskede jeres far meget højt og er meget taknemmelig over, at jeg måtte låne ham så mange gange.”

102k Likes, 1656 Comments – Kasper Schmeichel (@kasperschmeichel) on Instagram: “Lars Høgh. Det er så uvirkeligt at skulle skrive det her.

103K Likes, 1,656 Comments – Kasper Schmeichel (@kasperschmeichel) on Instagram: “Lars Høgh.Det er så uvirkeligt at skulle skrive det her. Selvom jeg jo dybest inde har vidst at denne dag ville komme. Det er svært at skulle prøve at opsummere i et Instagram post, hvad jeg føler lige nu og hvad Lars var for mig som menneske. Det virker bare ikke som om det er nok. Lars var min målmandstræner, min mentor, min coach i livet, min inspiration og ikke mindst min ven. Et af de mennesker jeg har kendt længst, som jeg har været aller tættest på og har delt så utrolig mange fantastiske timer sammen med, igennem stort set hele mit liv. Jeg er så dybt taknemmelig over at have kendt ham. Et fuldstændig unikt menneske. Jeg har aldrig mødt nogen som Lars. Lars var altid ved min side til at støtte og hjælpe mig. Han har en kæmpestor andel i min karriere og mit liv. Tanken om han ikke kommer til at stå ved siden af mig i landsholdstrøjen er næsten ikke til at bære. Hans evne til at se det positive, vende svære situationer og se glæden i dem er så inspirerende. Den livsglæde og taknemmelighed han udstrålede hver eneste dag er noget vi alle kunne lære af.Jeg tror ikke, at der er mange som helt forstår, hvor stor en andel Lars har i det danske landsholds succes. Han symboliserede, hvad det vil sige at være en del af det danske fodboldlandshold. Et ikon for dansk fodbold. Han var ikke kun målmandstræner. Det kan men se på baggrund af alle de beskeder fra spillere, der er blevet skrevet. Han havde plads til alle, kunne rumme alle og havde et personligt forhold til alle. Han tog sig tid til at lytte og investere i relationerne. Han var det skindende lys som vi alle helt automatisk blev tiltrukket til. Lars var ganske enkelt et rigtig godt menneske som jeg kommer til at savne helt vildt meget. Til Tine, tusind tak for de fantastiske stunder vi havde sammen på Great Nothern og senere hjemme hos jer og de ferie jeg fik lov til at komme med på som barn.Jeg håber vi kan fortsætte med det. Til Jonas og Josefine, ingen ord kan hjælpe eller gøre situationen bedre lige nu, det ved jeg. Men I ved, at jeg elskede jeres far meget højt og er meget taknemmelig over, at jeg måtte låne ham så mange gange.”

Legenden Lars Høgh fulgte sin datter op ad kirkegulvet, da …

SE og HØR på Instagram: “Legenden Lars Høgh fulgte sin datter op ad kirkegulvet, da @lassetv2 og @josefine_hoegh blev gift i dag. Kæmpe tillykke ❤️ #wedding #love Foto: Jacob Heinel Jensen”

2049 Likes, 24 Comments – SE og HØR (@seoghoerdk) on Instagram: “Legenden Lars Høgh fulgte sin datter op ad kirkegulvet, da @lassetv2 og @josefine_hoegh …

2,049 Likes, 24 Comments – SE og HØR (@seoghoerdk) on Instagram: “Legenden Lars Høgh fulgte sin datter op ad kirkegulvet, da @lassetv2 og @josefine_hoegh blev gift i dag. Kæmpe tillykke ❤️ #wedding #love Foto: Jacob Heinel Jensen”

DEBUT i Mads & Monopolet: Lars Høgh er en af … – Instagram

Mads Steffensen på Instagram: “DEBUT i Mads & Monopolet: Lars Høgh er en af Danmarks mest legendariske målmænd. Han spillede 817 kampe for OB. Og det var 817! Han blev dansk mester flere gange og var med i 1994, da klubben leverede et af de mest spektakulære resultater i dansk fodbold, da lille OB på udebane slog mægtige Real Madrid. En sejr der gik over i historien som “Miraklet i Madrid”. Lars Høgh var umulig at score på dengang. Foran Odense Stadion blev der sidste år ligefrem bygget en regulær mur med Lars Høghs billede på – Høgh’en er en mur, det glemmer ingen på de kanter. Han kom selvfølgelig på landsholdet og stod på mål iført Bundesliga-garn og en stærk moustache, da vi slog Tyskland ved VM i Mexico i 1986. Han var også sidste skanse i den efterfølgende kamp mod Spanien. Der vandt vi så ikke. Slet ikke faktisk. Fandens oss’.Lars Høgh er født i 1959, gift, to børn og barnebarn. I dag er han blandt andet målmandstræner for landsholdet. Det er længe siden, han stoppede sin aktive karriere som spiller, men nu gør han comeback på højeste niveau. På lørdag peaker Lars Høghs i forvejen fornemme karriere, når han debuterer i Mads & Monopolet. Og han vil igen være nærmest umulig at passere, for lige foran står Monopolets svar på Søren Busk og Ivan Nielsen – nemlig Lina Rafn og Simon Jul – det er et hårdt hold sådan en lørdag i august. Jeg glæder mig til at byde Høgh’en velkommen, og vi glæder os allesammen til at være tilbage i radioen. Jeg har savnet Danmarks bedste lyttere. Mads & Monopolet – lørdag på P4 – fra kl 9.”

4913 Likes, 129 Comments – Mads Steffensen (@madsstef) on Instagram: “DEBUT i Mads & Monopolet: Lars Høgh er en af Danmarks mest legendariske målmænd.

4,912 Likes, 129 Comments – Mads Steffensen (@madsstef) on Instagram: “DEBUT i Mads & Monopolet: Lars Høgh er en af Danmarks mest legendariske målmænd. Han spillede 817 kampe for OB. Og det var 817! Han blev dansk mester flere gange og var med i 1994, da klubben leverede et af de mest spektakulære resultater i dansk fodbold, da lille OB på udebane slog mægtige Real Madrid. En sejr der gik over i historien som “Miraklet i Madrid”. Lars Høgh var umulig at score på dengang. Foran Odense Stadion blev der sidste år ligefrem bygget en regulær mur med Lars Høghs billede på – Høgh’en er en mur, det glemmer ingen på de kanter. Han kom selvfølgelig på landsholdet og stod på mål iført Bundesliga-garn og en stærk moustache, da vi slog Tyskland ved VM i Mexico i 1986. Han var også sidste skanse i den efterfølgende kamp mod Spanien. Der vandt vi så ikke. Slet ikke faktisk. Fandens oss’.Lars Høgh er født i 1959, gift, to børn og barnebarn. I dag er han blandt andet målmandstræner for landsholdet. Det er længe siden, han stoppede sin aktive karriere som spiller, men nu gør han comeback på højeste niveau. På lørdag peaker Lars Høghs i forvejen fornemme karriere, når han debuterer i Mads & Monopolet. Og han vil igen være nærmest umulig at passere, for lige foran står Monopolets svar på Søren Busk og Ivan Nielsen – nemlig Lina Rafn og Simon Jul – det er et hårdt hold sådan en lørdag i august. Jeg glæder mig til at byde Høgh’en velkommen, og vi glæder os allesammen til at være tilbage i radioen. Jeg har savnet Danmarks bedste lyttere. Mads & Monopolet – lørdag på P4 – fra kl 9.”

Lars Høgh (@lars_hoegh) • Instagram photos and videos

52 Followers, 108 Following, 0 Posts – See Instagram photos and videos from Lars Høgh (@lars_hoegh)

Lars Høgh – du er et af de mennesker, der har inspireret mig …

Simon Kjær on Instagram: “Lars Høgh – du er et af de mennesker, der har inspireret mig allermest ! Du har altid været et fundament for, hvad det danske landshold står for både på og udenfor banen. Tak for alle vores snakke! Jeg har nydt hvert et sekund sammen med dig. Jeg er stolt af at kunne kalde dig min ven. Tak for alt, Lars❤️”

9. dec. 2021 — 87.8k Likes, 385 Comments – Simon Kjær (@simonkjaer.official) on Instagram: “Lars Høgh – du er et af de mennesker, der har inspireret mig …

88K Likes, 385 Comments – Simon Kjær (@simonkjaer.official) on Instagram: “Lars Høgh – du er et af de mennesker, der har inspireret mig allermest ! Du har altid været et fundament for, hvad det danske landshold står for både på og udenfor banen. Tak for alle vores snakke! Jeg har nydt hvert et sekund sammen med dig. Jeg er stolt af at kunne kalde dig min ven. Tak for alt, Lars❤️”

Keywords: lars høgh instagram